WhatsApp Image 2021-09-22 at 18.56.29
Author picture

Doorzitten, waarom stuiter je?

Doorzitten, hoe komt het nu dat je stuitert? 🤯

👀Nou, dat zal ik je uitleggen! Als jij op een trampoline springt, dan ga je omhoog als het doek omhoog gaat en naar beneden als het doek naar beneden gaat. Dan gaat dat prima en voelt het heel makkelijk en licht aan. 🪶

Als jij met meerdere mensen op de trampoline springt dan gaat dat niet altijd synchroon. Als jij dan naar beneden gaat terwijl het doek omhoog gaat, dan word je gelanceerd. Nou en precies dát gebeurt er tijdens het doorzitten. 🚀

🧘‍♀️ Als jij iets te veel spanning op je bovenbeen hebt, waardoor je niet naar beneden gaat als je paard naar beneden gaat, maar een fractie later, dan ga je stuiteren omdat je paard alweer met zijn romp omhoog komt. Logisch toch? Maar o zo moeilijk!

Gratis E-book

Ontvang direct gratis het E-book ‘de 4 basisprincipes van de houding en zit’.

Daarmee kan jij DIRECT aan de slag met alle tips!